Λεπτομερής προδιαγραφές των πιό διάσημων προϊόντων της Kodi Professional.
Οκτωβρίου 26, 2022

Λεπτομερής προδιαγραφές των πιό διάσημων προϊόντων της Kodi Professional.

Ξέρετε ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της Rubber base και της  Lint base; Μεταξύ του ultrabond και του Nail Fresher;

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε με λεπτομέρεια μερικά από τα πιό γνωστά και διάσημα προϊόντα της Kodi Professional. Έτσι θα μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα και τι να αποφύγετε.

 

1. Bάση από καουτσούκ “Rubber base Gel”.

βάση από καουτσούκ της Kodi Professional έχει πιό πυχτή και παχύρευστη σύσταση με μεγάλη ελαστικότητα  σε σύγκριση με τις συνηθισμένες βάσεις ημιμόνιμου. Αυτό το ποιοτικό χαρακτηριστικό επιτρέπει στην βάση να απορροφά τους κραδασμούς και να προστατέυει τα νύχια από ρωγμές. Η απίστευτη σύνθεση της οδηγεί σε πιο γερά νύχια και αυτό με την σειρά του σε ένα ιδανικό μανικιούρ μεγάλης διάρκειας.

Η Rubber base έχει αυτοεπιπεδοτικές ιδιότητες και πολυμερίζεται σε λάμπα UV για δύο λεπτά ή σε λάμπα UV/LED για 30 δευτ.

Για λεπτά νύχια με άνιση ονυχιαία πλάκα, συστήνεται να περνάτε πρώτα μια λεπτή στρώση του υλικού για να αποκτήσει μια ίσια επιφάνεια. Σε αυτήν την περίπτωση είναι αρκετό να πολυμερίσετε για 10 δευτ. για να μην ξεχειλίσει στα επονύχια, καθώς υπάρχει περισσότερο υλικό στο νύχι. Tέλος τοποθετήστε ολόκληρο το χέρι στην λάμπα πολυμερισμού, ώστε να πολυμεριστούν όλα τα νυχια για 2 λεπτά σε λάμπα UV ή σε λάμπα UV/LED 36W για 30 δευτ.

Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε πως να ισοπεδόσετε σωστά την ονυχιαία πλάκα.

Η Rubber base διατίθεται σε μπουκαλάκια των 7ml, 8ml, 12ml με πινέλο και 14ml και 35ml χωρίς πινέλο. Το πλεονέκτημα στο μπουκαλάκι των 7ml κρύβεται στο στρογγυλεμένο πινέλο που διαθέτει, επιτρέποντας έτσι στην Rubber base να φτάσει πιό κοντά στα επονύχια.

2. Βάση “Lint base Gel”.

Η βάση Lint base Gel περιέχει μικροϊνες, χάρις τις οποίες μπορείτε να διορθώσετε και να ενώσετε ένα σπασμένο νύχι, δυναμώνοντας έτσι την ονυχιαία πλάκα του. Η συγκεκριμένη βάση είναι πιο ανθεκτική απο την Rubber base σε αυτά τα ζητήματα γι αυτόν τον λόγο.

Για την συντήρηση ενός σπασμένου νυχιού, χρειάζεται μια λέπτή στρώση βάσης καθώς εισέρχεται και προσφύεται βαθιά στο σπασμένο νύχι. Πολυμερίζεται σε UV λάμπα για 2 λεπτά ή σε λάμπα UV/LED για 30 δευτ. Ύστερα πρέπει να απλωθεί μια πιό παχιά στρώση η οποία φέρνει σε ίσο επίπεδο την ονυχιαία πλάκα. Η Lint base διατίθεται σε μπουκαλάκια των 12ml με πινέλο και 35ml χωρίς πινέλο.

 

3. Bάση καμουφλάζ “ Natural Rubber base”.

Η χρωματιστή βάση καμουφλάζ “4. Top από καουτσούκ “Rubber top Gel”.

Το top από καουτσούκ είχει λιγότερο πυκνή σύσταση από τις υπόλοιπες Rubber base παρόλο που έχει την ονομασία Rubber. Το top με κολλώδη ουσία εφαρμόζεται σε λεπτή στρώση ώστε να μην ξεχειλίσει στα επονύχια.

Συνιστάται να πολυμερίσετε πρώτα τα 4 δάχτυλα και μετά τον αντίχειρα. Με τον ίδιο τρόπο όπως την βάση, πολυμερίζετε τον αντίχειρα ξεχωριστά για 2 λεπτά σε UV λάμπα ή για 30 δευτ. σε UV/LED λάμπα. Τέλος τα πολυμερίζετε όλα μαζί. Μη βιαστείτε να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία αμέσως. Αφήστε το υλικό να κρυώσει όσο δουλέυετε με το άλλο χέρι και αφερέστε λιγο αργότερα με Cleanser.

Το “Rubber top Gel" διατίθεται σε μπουκαλάκια 8ml, 12ml με πινέλο και 14ml, 35ml  χωρίς πινέλο.

 

5. Top από καουτσούκ “Rubber top Miracle”.

Το top από καουτσούκ “Miracle” ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα top χάρις την έντονη και λαμπερή γυαλάδα που προσφέρει και την ιδιότητα να διατηρεί το χρώμα του ημιμόνιμου ζωντανό και κορεσμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει την ίδια σύνθεση με το κλασικό rubber base και εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο, με την διαφορά πως το “Miracle” δεν περιέχει UV φίλτρα και γι αυτόν τον λόγο δεν συνιστάται να πολυμερίζεται παραπάνω απο τον απαιτούμενο χρόνο!

Συνιστάται να πολυμερίσετε πρώτα τα 4 δάχτυλα και μετά τον αντίχειρα. Με τον ίδιο τρόπο όπως την βάση, πολυμερίζετε τον αντίχειρα ξεχωριστά για 2 λεπτά σε UV λάμπα ή για 30 δευτ. σε UV/LED λάμπα. Τέλος τα πολυμερίζετε όλα μαζί.

Το “Rubber top Miracle” διατίθεται σε μπουκαλάκια των 8ml και 12ml με πινέλο.

 

6. Απολυπαντικό “Nail Fresher” 160ml.

 Το απολυπαντικό σε μπουκαλάκι 160ml. χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των ελάιων της ονυχιαίας πλάκας και των επονυχίων πρίν την εφαρμογή του dehydrator και του ultrabond. Το μπουκάλι διαθέτει αντλία και είναι έυκολο στην χρήση. Με ένα ειδικό lint free χαρτάκι και το Nail fresher τρίψτε την ονυχιαία πλάκα.

 

7. Απολυπαντικό / Dehydrator “Nail Fresher” 12ml.

Το απολυπαντικό/ dehydrator Ph έιναι ένα υγρό το οποίο εφαρμόζεται στην ονυχιαία πλάκα, αφιδατόνοντας και προετοιμάζοντας την για το επόμενο βήμα. Εάν το υγρό ξεκινήσει να καίει ελαφρά και η απόχρωση του νυχιού γίνεται πιο λευκή μετά την εφαρμογή, αυτό σημαίνει πως ο/η πελάτης/ισσα έχει πιο λιπαρή επιδερμίδα. Σε αυτήν την περίπτωση εφαρμόστε μερικές φορές το Dehydrator και ultrabond για καλύτερη απόδοση.

 

8. Primer με μεθακρυλικό οξύ.

Το primer με μεθακρυλικό οξύ έχει παρόμοια λειτουργία με το ultrabond, μόνο που έιναι πιο δυνατό και έχει περισσότερες ανριβακτηριδιακές ιδιότητες, γι αυτόν τον λόγο συστήνεται η χρηση του μόνο σε τεχνιτές εργασίες. Εφαρμόζεται πολύ μικρή ποσότητα στην ονυχιαία πλάκα, αφαιρόντας το περισσότερο υγρό πριν την εφαρμογή σε μια χαρτοπετσέτα καθώς έχει πολύ δυνατή ισχύ. Αφήνετε να δράσει για 3-5 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να εξατμιστεί και συνεχίζετε με το χτίσιμο των τεχνιτών νυχιών.

*Cleanser-  Υγρό αφαίρεσης κολλώδης ουσίας.

Ευχόμαστε το άρθο να σας φάνηκε χρήσιμο. Εάν επιθυμείτε άρθρο για άλλα προϊόντα μην διστάσετε να μας το ζητήσετε. 

Μπορείτε να δείτε κι άλλα άρθρα στον μπλόγκ μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μανικιούρ.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Εάν σας άρεσε το άρθρο, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στην σελίδα μας στο Facebook. Εκεί μοιραζόμαστε ενδιαφέρουσες ιδέες για μανικιούρ, πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και ξετυλίγουμε όλα τα θέματα αυτής της σφαίρας. Επίσης μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube, εάν επιθυμείτε να έχετε συνεχή εκμάθηση και να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν δημοσιεύουμε καινούρια εμπνευστικά βίντεο.