Γιατί η KODI Professional είναι η πιο προτιμώμενη μάρκα για γέλη νυχιών στο σπίτι και στα σαλόνια;
Ιουνίου 24, 2024

Γιατί η KODI Professional είναι η πιο προτιμώμενη μάρκα για γέλη νυχιών στο σπίτι και στα σαλόνια;

Γιατί η KODI Professional είναι η πιο προτιμώμενη μάρκα για τζελ νυχιών στο σπίτι και στα κεντρα ομορφιας;

Μία από τις πιο προτιμώμενες μάρκες σε σαλόνια και στο σπίτι, σε χώρες όπως: ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία, Ουγγαρία και τώρα Ελλάδα, η KODI Professional εδραιώνει συνεχώς τις θέσεις της στην αγορά λόγω της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων. Η εταιρεία KRP Inc. ιδρύθηκε το 2005 και μέχρι σήμερα παράγει όλα τα συστατικά για τις γέλες νυχιών της στις ΗΠΑ.

Πού παράγεται; Από πού εισάγεται;

Η παραγωγή τους στις ΗΠΑ και η συσκευασία στην Ουκρανία επιτρέπει μια πιο προσιτή τιμή και διατηρεί την υψηλή ποιότητα. Τα βερνίκια και τα υλικά για την ονυχοπλαστική παράγονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ISO.

Είναι η γέλη νυχιών KODI Professional ασφαλής για τα νύχια μου;

Οι γέλες νυχιών Kodi διακρίνονται από άλλες μάρκες λόγω των πολυάριθμων ποιοτήτων τους, υψηλά εκτιμώμενες σε όλο τον κόσμο. Αυτά είναι τα κύρια πλεονεκτήματά τους:

 

  1. Τα βερνίκια είναι απολύτως ασφαλή για χρήση και ΔΕΝ περιέχουν επιβλαβή για την υγεία συστατικά, όπως: τολουόλιο, διβουτυλο φθαλικό άλας, φορμαλδεΰδη και ρητίνη φορμαλδεΰδης, parabens και τριφαινυλοφωσφορικό.
  2. Οι γέλες νυχιών της KODI Professional είναι από τα πιο μακράς διάρκειας βερνίκια στην αγορά. Με σωστή εφαρμογή, παρέχουν υπέροχο και υγιή μανικιούρ για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, κάτι που έχει αποδειχθεί από ικανοποιημένους χρήστες σε όλο τον κόσμο.
  3. Δεν έχουν την χαρακτηριστική έντονη μυρωδιά ακρυλικού, αλλά μάλλον έναν ήπιο ευχάριστο άρωμα.
  4. Τα προϊόντα μανικιούρ της Kodi Professional είναι υποαλλεργικά (που σημαίνει ότι η πιθανότητα να προκαλέσουν αλλεργία είναι πολύ μικρή). Αυτό είναι πολύ σημαντικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και για όλους όσους θέλουν το καλύτερο για τα νύχια και τα χέρια τους.
  5. Η KODI είναι επίσης η πρώτη μάρκα γέλης νυχιών που εισήγαγε την τεχνολογία για ενίσχυση/κατασκευή της νυχιού πλάκας, με τη βοήθεια της πιο παχύρευστης καουτσουκένιας βάσης. Αυτό εξασφαλίζει μακράς διάρκειας μανικιούρ με ιδανική κάλυψη για λεπτά ή κατεστραμμένα νύχια. Λεπτομέρειες για την εφαρμογή της καουτσουκένιας βάσης KODI θα βρείτε παρακάτω.
  6. Εύκολη στη χρήση. Λόγω της πιο πυκνής της σύστασης, η καουτσουκένια βάση δεν ρέει έξω από την επιφάνεια του νυχιού (προς τα επωνύχια και το δέρμα γύρω από το νύχι), πολυμερίζεται γρήγορα σε UV ή LED λάμπα και δεν καίει το νύχι.
  7. Μετά τον πολυμερισμό στη λάμπα, τα νύχια αποκτούν λαμπερή γυαλάδα.
  8. Η παλέτα χρωμάτων αποτελείται από περισσότερα από 200 χρώματα και αποχρώσεις.
  9. Άνετη συσκευασία σε προσιτή τιμή - οι γέλες νυχιών, οι βάσεις και το top coat πωλούνται σε φιαλίδια των 8 και 12 ml, δίνοντας τη δυνατότητα να αγοράσετε μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων με λιγότερα χρήματα.
  10. Η γκάμα των προϊόντων της KODI Professional περιλαμβάνει και πιο οικονομικά προϊόντα όπως ο συνδυασμός βάσης και top coat 2 σε 1. Αυτό το συνδυασμένο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες με υγιή και καλά θρεμμένα νύχια. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί για γυναίκες με λεπτά και πιο εξασθενημένα νύχια, δεν θα έχει το ίδιο μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Για αυτές συνιστούμε ξεχωριστή εφαρμογή καουτσουκένιας βάσης, χρώματος και top coat.

Τι κάνει την καουτσουκένια βάση της Kodi Professional να ξεχωρίζει από τις άλλες;

Υπάρχουν πολλοί τύποι βάσης (ή θεμέλια / βάση / βασική επικάλυψη) από διάφορες μάρκες. Η πιο σημαντική του λειτουργία είναι να σφραγίζει το στρώμα του χρώματος για μακράς διάρκειας χρήση χωρίς φθορές. Η επαγγελματική καουτσουκένια βάση της KODI συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες και ποιοτικά συστατικά. Τα πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με άλλες βάσεις άλλων μαρκών είναι:

  1. Έχει παχύρευστη αλλά ευέλικτη υφή, που επιτρέπει να εξισορροπήσουμε τις ανωμαλίες της επιφάνειας του νυχιού πριν από την εφαρμογή του χρώματος.
  2. Κατά τη μακρά χρήση, η επικάλυψη δεν απολεπίζεται και δεν ραγίζει, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ανταγωνιστικών μαρκών.
  3. Δεν έχει δυσάρεστο κιτρινωπό χρώμα στο νύχι και στο ίδιο το προϊόν (μετά τον πολυμερισμό στη λάμπα).
  4. Είναι πιο εύκολο στη χρήση, επειδή δεν ρέει εύκολα, πάνω και γύρω από το νύχι.
  5. Δημιουργεί ένα ισχυρό φράγμα και αποτρέπει τον χρωματισμένο βερνίκι από το ανώτερο στρώμα να διεισδύσει και να λερώσει την επιφάνεια του νυχιού.

Μπορεί να εφαρμοστεί με τρεις τρόπους:

- Με πολύ λεπτό στρώμα

- Με κανονικό στρώμα (χρησιμοποιώντας την κανονική βούρτσα για εφαρμογή βερνικιού)

- Με παχύ στρώμα (χρησιμοποιώντας την τεχνική για ενίσχυση της νυχιού πλάκας)

Η σύσταση και η φόρμουλα της βάσης στοχεύει στην ενίσχυση των εξασθενημένων και εύθραυστων νυχιών.

Η βάση είναι ευέλικτη και προστατεύει το νύχι. Αν χτυπηθεί, απορροφά τη δύναμη του χτυπήματος και δεν επιτρέπει στο νύχι από κάτω να τραυματιστεί.

Εγγυάται 100% σταθερότητα, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα στην αγορά.

Λόγω της σύστασής της, η βάση απλώνεται αργά στην επιφάνεια του νυχιού και παίρνει την απαραίτητη μορφή (δείτε τις οδηγίες παρακάτω).

Μετά τον πολυμερισμό στη λάμπα, η βάση αποκτά λάμψη και αντανακλά τέλεια το φως – σημαντική προϋπόθεση για να τραβήξουμε όμορφες φωτογραφίες του μανικιούρ μας :)

Η βάση διαρκεί τουλάχιστον 20 ημέρες, χωρίς κίνδυνο ραγισμάτων ή φθοράς.

Είναι δυνατόν να εφαρμόσουμε μόνιμο βερνίκι νυχιών χωρίς βάση;

Τα μόνιμα βερνίκια νυχιών που προσφέρονται σε σαλόνια συνήθως εφαρμόζονται σε τρία στάδια. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή τους είναι δυνατή μόνο με τη χρήση πρόσθετων ενισχυτικών συστατικών. Αυτά είναι: καουτσουκένια βάση, top coat και χρωματισμένο (χρωματικό) βερνίκι.

Χωρίς μια ισχυρή βάση και τελικό στρώμα, το χρωματισμένο τζελ νυχιών δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ στην επιφάνεια του νυχιού, γι' αυτό συνιστούμε να μην χρησιμοποιείται μόνο το χρωματιστό βερνίκι, αλλά να λειτουργεί σε συνδυασμό με βάση και τελικό στρώμα. Παρ' όλα αυτά, η διάρκεια και η ποιότητα της εφαρμοσμένης γέλης νυχιών εγγυώνται ότι δεν θα χρειαστεί να την εφαρμόζετε κάθε λίγες μέρες.

Πώς να εφαρμόσετε τη βάση καουτσούκ στα νύχια σας;

Το πιο σημαντικό βήμα σε κάθε μανικιούρ είναι η αρχική προετοιμασία του νυχιού. Χωρίς τη σωστή προετοιμασία, κανένα μανικιούρ δεν θα φαίνεται καλό και δεν θα διαρκέσει πολύ. Αφού αφαιρέσετε την επωνύχια και καθαρίσετε την επιφάνεια του νυχιού από σωματίδια σκόνης, πρέπει να απολιπάνετε τα νύχια. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε απολιπαντικό νυχιών ή KODI Ultrabond και αφήστε το να στεγνώσει για περίπου 5 δευτερόλεπτα.

 

Στη συνέχεια:

 

  1. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα βάσης καουτσούκ Kodi Rubber Base. Αν έχετε υγιή νύχια που δεν σπάνε εύκολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό πινέλο για να απλώσετε τη βάση πάνω στο νύχι. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε τη βάση καουτσούκ όσο το δυνατόν πιο κοντά στην επωνύχια. Η χρήση ξεχωριστού πινέλου επιτρέπει πιο λεπτή εφαρμογή από ό,τι με ένα κανονικό πινέλο βερνικιού.
  2. Αν τα νύχια σας είναι λεπτά ή σπάνε εύκολα, εφαρμόστε ένα ή δύο στρώματα βάσης καουτσούκ. Αυτό θα σας επιτρέψει να κρατήσετε το μανικιούρ τουλάχιστον 20 ημέρες.
  3. Εφαρμόστε το επιθυμητό χρώμα (συνιστούμε την εφαρμογή δύο στρωμάτων για καλύτερο αποτέλεσμα).
  4. Εφαρμόστε το τελικό στρώμα και αφαιρέστε την κολλώδη επιφάνεια.
  5. Συγχαρητήρια, φτιάξατε ένα υπέροχο τζελ μανικιούρ στο σπίτι!

 

Πολλές σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο τζελ μανικιούρ προτιμούν την Kodi Professional, λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει αυτό το βερνίκι. Τέλεια κάλυψη και λάμψη – όλα αυτά τα αποκτάτε χρησιμοποιώντας την Kodi Professional.

 

Δείτε και τα άλλα άρθρα στο ιστολόγιό μας για περισσότερες πληροφορίες στον τομέα του μανικιούρ.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με ευχαρίστηση θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για τζελ μανικιούρ, είτε ως χόμπι στο σπίτι είτε επαγγελματικά σε σαλόνια, δείτε τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!